A furcsa, kellemetlen szag az autóban figyelmeztetés is lehet

Pénzügyi tanácsadóként dolgozok, így gyakran kell autóba ülnöm, és menni minden felé. Az ügyfeleket személyesen látogatom meg, így közvetlenebb a kapcsolatunk is. Ennek köszönhetően pedig, igénybe van véve az autóm elég rendesen. A minap, amikor a parkolóban épp várakoztam és a weboldalam webdesign feladatait végeztem, újra feltűnt az a furcsa szag az autómban, amit már korábban is éreztem. Frissen volt tisztítva az autóm és a kárpitra sosem ömlött ki semmi, így nem értettem, hogy mi okozhatja ezt. Úgy döntöttem, hogy utána nézek az interneten. A Méta autószerviz oldalán azt találtam, hogy az autóklíma tisztítás erre megoldás lehet.

autóklíma tisztítás

Nekem nagyon megtetszett az oldaluk, hiszen nagyon informatív, érthetően van leírva minden, tehát egy olyan ember is megérti, aki nincs képben az autókkal kapcsolatos dolgokkal, nagyon sok szolgáltatást vállalnak és az oldaluk alapján értenek az autókhoz.

Ez egy márkafüggetlen szerviz, Budapesten a 19. kerületben találhatóak meg, így még könnyen meg is közelíthető számomra.

Az autóklíma tisztítással és a klíma szervizeléssel kapcsolatban is rengeteg információt megtaláltam az oldalukon. Pontosan leírják azt is, hogy milyen jelei lehetnek annak, ha tisztításra, szervizelésre, vagy töltésre van szüksége a klímának. Ezen jelek között szerepelt az általam észrevett általános rossz szag is az autóban. Mivel nagyon meggyőzőnek találtam azt, amit a honlapjukon olvastam, úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát a Méta autószervizzel. Így az oldalukon feltüntetett telefonszámon be is jelentkeztem. Bíztam benne, hogy hamar megoldódik ez a probléma, és újra minden a régi lesz.