A gumidiszkont.hu nem csak a webdesign miatt kiváló webáruház

Mivel a szakmám és a hivatásom webdesigner, egy weboldalt (legyen híroldal, netes üzlet, videómegosztó vagy bármi más) mindig webdesign szempontjából is megnézek. És nagyon (de tényleg nagyon) tud zavarni az, ha ebből a szempontból nem stimmel valami egy oldalon. De van példa a másik végletre is, ugyanis az meg nagyon fel tud villanyozni, ha egy weblap design szempontjából is kiváló. Pár ez utóbbi pozitív véglet kerített hatalmába, amikor egy autószerelésben jártas ismerősöm útmutatása nyomán autógumi keresés közben a gumidiszkont.hu weboldalon kötöttem ki. Ez az oldal ugyanis webdesign szempontjából egyszerűen tökéletes. Ráadásul webáruházként is maradéktalanul megállja a helyét.

Hadd meséljek róla egy kicsit…

Autógumik minden mennyiségben

A gumidiszkont.hu autógumik értékesítésével foglalkozó internetes áruház, ahol bármilyen kocsira beszerezhetünk bármilyen gumiabroncsot. Rendkívül széles kínálatukban böngészve kiváló minőségű téli és nyári gumik közül válogathatunk. És természetesen találunk négyévszakos abroncsokat is. Az online polcokon személygépkocsik, terepjárók és kisteherautók “lábára” is találhatunk megfelelő abroncsot. A vásárláskor lehetőségünk van egy és több gumiabroncs vásárlására is, attól függően, hogy miért keresünk abroncsot.

A gumidiszkont.hu egy webáruház, így az általuk forgalmazott autógumikat országszerte bárhová kiszállítják. Ráadásul mindezt akár már a rendelés másnapján meg is teszik. Ahhoz, hogy a kiszállítási idő mindössze egy nap legyen, arra kell figyelnünk, hogy délelőtt 12 óra előtt adjuk le a rendelést. Ha 12 óra után rendelünk, akkor pedig 2 munkanap a szállítási idő. Az oldal felhívja a figyelmet arra is, hogy vannak bizonyos kiemelt időszakok (amikor mindenki cseréli a szezonális abroncsokat), amelyekben nem feltétlenül tudják garantálni a gyors kiszállítást.

A házhoz szállítás mellett a gumidiszkont.hu oldalán megvásárolt termékeket személyesen is át tudjuk venni. Ezt a cég miskolci telephelyén tehetjük meg, hétköznaponként 8 és 17 óra között.

A vásárlással és fizetéssel kapcsolatos további általános infókat a weboldal aljára görgetve érjük el. A leírásban pedig minden szükséges infót megtalálunk ahhoz, hogy biztosak lehessünk abban, a gumidiszkont.hu megbízható online üzlet.

A gumidiszkont.hu minden kérdésre választ ad

Bár a gumidiszkont.hu weboldal, mégis mindent megtesz ahhoz, hogy a megrendelésre kerülő autógumit a lehető legjobb minőségű szakmai segítséggel választhassuk ki. A weboldal rövid tájékoztató anyagok, valamint gyakori kérdése és az erre adható válaszok formátumban megfogalmazott szövegek formájában segíti azt, hogy a vásárlás során felmerülő valamennyi kérdésre választ kaphassunk.

A tájékoztató anyagok elsősorban abban segítenek, hogy online is ki tudjuk választani a megfelelő méretű, és az autónk terhelési és fogyasztási szokásaihoz leginkább illeszkedő abroncsot vagy abroncsokat. Az anyagokban alaposan le van írva, hogyan állapítható meg az autógumik mérete, és pontosan hogyan tudjuk leolvasni ezt. Valamint találunk segítséget bizonyos fontos index-értékek kiszámításához is. És olvashatunk általános infókat az autógumik szerelésével kapcsolatban is.

A gyakori kérdések és válaszok formátumú tájékoztatók pedig főként a vásárlással, fizetéssel és szállítással kapcsolatos kérdések megválaszolásában segítenek.

Ilyen keresőfelület mellett biztos lehetsz abban, hogy jó gumit rendeltél

A gumidiszkont.hu nem csak jó minőségű, érthetően megfogalmazott tájékoztatóival nyújt szakszerű segítséget a tökéletesen passzoló gumi megtalálásában. Hanem hihetetlenül gondosan és alaposan felépített keresőfelületet is biztosít. Ez pedig segít abban, hogy az oldalon találatként elénk táruló abroncsok garantáltan megfeleljenek az igényeinknek.

gumidiszkont.hu

A gumiabroncs-kereső felületen három keresési módszer közül választhatunk. Egyrészt dönthetünk úgy, hogy az abroncs megtalálásában a fő irányvonal a gumikra és a kocsi fogyasztására és terhelésére vonatkozó tulajdonságokból épül majd fel. Ezt a keresőfelületet választva meg tudjuk adni a gumiabroncsok oldaláról leolvasható pontos méreteket. Ki tudjuk választani, hogy szezonális szempontból milyen gumit keresünk (téli, nyári vagy négyévszakos). Választhatunk márkát, amennyiben fontosnak érezzük. Bejelölhetjük, hogy személygépkocsit, kisteherautót vagy terepjárót vezetünk-e. Megadhatjuk a kocsi jellemző terhelési és sebességindexét. Valamint bepipálhatunk opcionális rubrikákat is, amelyek segítségével jelölhetjük, hogy szükségünk van-e erősített kivitelre, szeretnénk-e defekttűrő rendszert, illetve fontos-e, hogy egy termékből tudjunk egyszerre négy darabot (vagyis egy teljes szettet) rendelni.

Ha úgy érezzük, a gumiabroncs-adatok helyett biztonságosabban tudnánk megtalálni a megfelelő gumit akkor, ha az autó típusát vennénk alapul, ezt is megtehetjük. Ezt a lehetőséget választva legördülő listák segítségével adhatjuk meg autónk fő paramétereit. Ahhoz, hogy ezt a lehetőséget használni tudjuk, meg kell adnunk autónk gyártóját (pl. Kia), a típus nevét (pl. Ceed), a gyártási évet, valamint a kivitelt. Ezekkel az infókkal ellátva pedig az oldal meg tudja keresni a számunkra (és természetesen az autónk számára) leginkább megfelelő abroncsokat.

Persze abban az esetben, ha úgy érezzük, nincs szükségünk ilyen extrán felépített keresőmotorokra ahhoz, hogy ki tudjunk választani néhány gumiabroncsot, alkalmazhatjuk a kulcsszavas (vagy szabadszavas) keresést is. Ebben az esetben azonban nyilván nem kapunk semmilyen segítséget, csupán az általunk begépelt kulcsszót.

A gumidiszkont.hu blogjáról tudtam meg, hogy nem a lehető legjobb módon tárolom az abroncsokat

A gumidiszkont.hu nem csak a tökéletes webdesign, a nagyszerű kínálat és az egyszerű és gyors vásárlást lehetővé tevő keresőfelületek miatt lopta be magát a szívembe. Hanem azért is, mert nagyon sokat segít abban is, hogy az autótulajdonosok képben legyenek bizonyos autógumis témákkal kapcsolatban.

Az oldalon ugyanis fut egy blog is, ahol nagyon hasznos cikkeket olvashatunk a gumiabroncsok világából. A cikkek között találunk olyanokat, amelyek különböző vásárlással kapcsolatos kérdések bővebb körüljárását és tanulmányozását teszik lehetővé. Olvashatunk például arról, hogy mekkora felni kell egy autóra. Utánajárhatunk annak, hogy melyek azok a feltételek, amelyeket mindenképpen érdemes mérlegelni téli gumi vásárlása előtt. És tájékozódhatunk arról is, hogy érdemes-e négyévszakos abroncsokra váltanunk, vagy inkább maradjunk a jól bevált évente két gumicserénél.

Az autógumik vásárlásával kapcsolatos témák mellett a szereléssel és a minőség megőrzésével kapcsolatos írásokat is találunk a gumidiszkont.hu blogján. Ezekből megtudhatjuk például, hogy miért nem ajánlják a szakemberek azt, hogy magunk cseréljünk gumit ahelyett, hogy szakértőre bíznánk a feladatot. Elmerülhetünk olyan cikkekben, amelyek segítenek abban, hogy tudatlanságunk miatt ne kerüljünk kényelmetlen vagy kellemetlen helyzetbe autógumi vásárlása vagy cseréjekor. És olvashatunk olyan bejegyzéseket is, amelyek abban segítenek, hogy hogyan tudjuk a lehető legtovább megőrizni a gumiabroncsok minőségét. Én egy ilyen cikkből például megtudtam, hogy eddig nem a megfelelő módot választottam az éppen nem használt gumik itthoni tárolására.

A hasznos és fontos infók mellett a gumidiszkont.hu blogján színes és érdekes infókat is találhatunk, amelyek kikapcsolódást is nyújthatnak az autók szerelmeseinek. Ezek az érdekességek foglalkoznak például azzal, hogy hogyan hatott az autógumik piacára a pandémia időszaka. De olvastam egy nagyon érdekes cikket arról is, hogy az önfelfújó gumi olyan találmány-e, aminek van jövője, vagy inkább olyan álom, ami megmarad a Vissza a jövőbe filmek szintjén.

Ha gumi kell, keresd őket!

Összegezve tehát a gumidiszkont.hu webáruház egy webdesign szempontjából is tökéletes weboldal. Autógumi vásárlása esetén szerintem mindenképpen érdemes őket keresni, mivel a segítségükkel tökéletes gumiabroncsokat vásárolhatunk az otthonunk kényelméből. Továbbá akkor is nagyon érdemes rákeresni a weblapra, ha úgy érezzük, autótulajdonosként igazán tudhatnánk többet is az abroncsokról. Ugyanis a tájékoztatásban is abszolút profik.

Jó, hogy léteznek ilyen király weboldalak!