Ami a weboldalnak a webdesign – a kozmetikumnak az illóolaj

Ahogy egy cég weboldalának szüksége van egy jól megkomponált designra, úgy egy kozmetikumnak mindenképpen szüksége van egy megfelelő illatra. Ez a megfelelő illat mesélhet arról, hogy mik a kozmetikum komponensei, de akár egy történetet is el lehet mesélni illatokkal: egy románcot, egy reggelt, egy ébredést, egy éjszakát.

A pipereporta.hu webshopja rengeteg olyan hasznos alapanyaggal – többek között illóolajokkal – rendelkezik, melyekből minőségi kézműves kozmetikumok készíthetők.

Ezek a kozmetikumok lehetnek akár alapvető tisztálkodási szerek, mint például szappanok, tusfürdők, fürdőgolyók, de akár ajakbalzsamok, kézkrémek és arckrémek is.

illóolajok

Ezen készítmények esetében elmondható, hogy roppant fontos és meghatározó közös összetevőjük nem más, mint a különféle illóolajok.

Az illóolajok beszerzése pedig még soha nem volt olyan kézenfekvő és egyszerű, mint a pipereporta.hu-nál. És ez az egyszerűség nemcsak azt jelenti, hogy technikailag könnyű a rendelés és gyors a kiszállítás, hanem azt is, hogy olyan megbízható hellyel van dolgunk, ahonnan garantáltan minőségi és tiszta alapanyagokat szerezhetünk be.

A pipereporta.hu weboldalának vízszintes menüsorán megjelenő „kategóriák” főmenüből az illatok, aromák főkategóriára kattintva, és az illóolajok “100 % tisztaságú gázkromatográffal vizsgált” alcímre kattintva olyan valóban 100 százalékos tisztaságú illóolajokat találunk, melyek bármilyen kozmetikai termékben megállják a helyüket.

A webshop kínálatában összesen 15+ féle illóolaj lelhető fel. Ezek közt megtalálhatók olyan egzotikus illatok, mint az ylang-ylang, a teafa, vagy éppen a vérnarancs, de olyan ismert, közkedvelt illatokat is találhatunk, mint például a levendula. 

Az adott illóolaj fotójára kattintva a termék adatlapjára kerülünk,  ahol az árak mellett az illóolajok mennyiségi kiszerelését is megtaláljuk.