Dagasztógép és webdesign is kell a pékségünk megnyitásához

Régóta szeretnék már megnyitni egy saját pékséget. A dolog eredetileg csak amolyan gyerekes álmodozásnak indult. De aztán valahogy mindig újra előkerült az évek múlásával. Mostanra pedig már tudom, hogy ez lesz a nekem való út.

Nemrég sikerült elérnem azt az állapotot is, amikor a saját pékség már nem csak egy álom, hanem valódi és megvalósítható cél lett számomra.

Természetesen rengeteg dolog kell ahhoz, hogy ezt a célt elérjem. Mivel szeretném, hogy a vállalkozásom megfeleljen a 21. század igényeinek, természetesen szeretnék egy jó weboldalt. Ehhez egyértelműen webdesignerre lesz szükségem, hiszen tényleg profi oldalt szeretnék, ami nem csak megtalálhatóvá tesz minket a neten, hanem meg is győzi a népeket arról, hogy nálunk kell kenyeret, kiflit vagy éppen reggeli kávét venni.

A webdesign azonban egyelőre nem olyan fontos, ugyanis csak ott tartunk, hogy a megvásárolt helységet fel is kéne szerelni megfelelő bútorokkal és elektronikai eszközökkel. Kell például dagasztó- és mosogatógép. Jó sütő, a péksütiknek, pult és vitrin a kész termékeknek , és jégkása gép is, mert anélkül szerintem nincs vendéglátóipari egység. Sőt, gondolkodom azon is, hogy kéne pizzakészítéshez szükséges pizzakemence, illetve pizzanyújtó készülékek. Továbbá nyilván egyéb, például mosogatáshoz szükséges dolgokat is be kell majd szereznem. Az egyik ismerősöm, akinek pizzériája van, azt ajánlotta, ha jó dagasztógép kell, nézzek körül a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep weboldalon. Meg úgy általánosságban is nézzek szét az rdealer oldalán, mert számos jó minőségű konyhai gépet tudnék onnan vásárolni.

Megfogadtam a tanácsát, és fel is kerestem az ajánlott oldalt.

Találd meg álmaid dagasztógépét a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalon!

Az https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalon azt tudjuk megnézni, hogy milyen dagasztógépeket forgalmaz éppen az rdealer nevű cég. A találatokat a weboldal bal szélén található szűrőlehetőségek segítségével tovább szűkíthetjük pl. márka szerint, vagy azt figyelembe véve, hogy új vagy használt gépet keresünk.

Az egyes gépekhez rövid leírás is tartozik, amelyben megtaláljuk a pontos műszaki adatokat olyan dolgokra vonatkozóan, mint a munkasebesség, a fogyasztás, az alkatrészek anyaga stb.. Továbbá arra vonatkozóan is találunk információkat, hogy az adott gép új vagy használt, illetve mennyi garanciát tudnak rá adni.

Az oldalon pékségek, cukrászdák, pizzériák és egyéb kisebb-nagyobb vendéglátóipari egységek garantáltan megtalálhatják álmaik dagasztógépét. De jó eséllyel próbálkozhatnak kelt tésztákat kedvelő kisebb-nagyobb családok is. Ugyanis olyan gépeket is lehet találni az oldalon, amelyeket akár családok konyháinak is ajánlanak.

Jó dagasztógépet keresel, ami valóban hatékony munkát végez? A válasz talán a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalon lesz!

Az rdeaert más gépek ügyében is keresheted

https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep

Az rdealer természetesen nem csak dagasztógépek étékesítésével foglalkozó cég, hanem nagyjából mindent beszerezhetünk náluk, ami egy vendéglátóipari egység konyhájában szükséges gép lehet.

A termékkínálatban találunk olyan csomagolástechnikához kapcsolódó eszközöket, mint például a különböző vákuumcsomagoló gépek és az ezekhez való fóliák. Válogathatunk különböző előkészítő feladatokat végző eszközöket, például pizzanyújtó- vagy szeletelőgépet. Széles választékát találjuk fagylalt- és jégkása árusításához szükséges eszközöknek a fagyi- és jégkásagépektől kezdve a rozsdamentes fagylalttégelyen át a különböző pultokig és vitrinekig. Vásárolhatunk olyan húsipari termékeket, mint a húsdaráló. Találunk különböző hűtéshez és fagyasztáshoz kapcsolódó termékeket, mondjuk salátahűtőt vagy fagyasztóládát. Nézegethetünk mindenféle ital elkészítéséhez kellő eszközöket (pl. citrusfacsaró, kávétömörítő stb.). Vásárolhatunk ipari mosogatót többféle méretben, és mosogatószert hatalmas kiszerelésben. Valamint természetesen vásárolhatunk különböző sütéshez való termékeket (pl. pizzakemencét) és olyan sütőipari cikkeket is, mint az előbb már említett dagasztógép (https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep).

Kiváló minőség, garancia, szükség esetén házhoz szállítás – ezeket mind megkaphatod az rdealertől!

Az rdealer tehát röviden minden konyhai területre tud megfelelő gépet ajánlani, amire csak szükséged lehet egy vendéglátóipari egységben. Ráadásul az olyan kiegészítőket is beszerezhetjük náluk, mint például a különböző formájú és méretű rozsdamentesacél-edények.

Weboldalukon használt és új elektronikai eszközök közül egyaránt válogathatunk. Gépeik mind kiváló minőséget képviselő, olasz gyártmányú eszközök, amikre kedvező áraik mellett természetesen garanciát is kaphatsz. Az új termékekre alapvetően 3 év, a használtakra pedig 1 év garancia jár, amelyet a cég tapolcai telephelyén lehet érvényesíteni. Ha pedig gondot jelentene a szállítás, abban is tudnak segíteni nekünk.

A vásárlási feltételeket, a céggel való kapcsolatfelvétel lehetőségeit, valamint minden fontos infót részletesen leírva meglelhetünk az rdealer.hu weboldalon.

Nem ismered a gyártókat és/vagy a termékeket? Itt a segítség, hogy eligazodj!

Az rdealre. hu weboldalon nem csak vásárolni tudunk, hanem egy blogot is találunk. Itt különböző bejegyzéseket olvashatunk, amelyeket az oldal három fő kategóriába oszt be. Egyrészt találunk olyan bejegyzéseket, amelyek különböző gyártókkal ismertetik meg az olvasót. Olvashatunk olyan írásokat, amelyek segítségével különböző kis- és nagyipari, vendéglátóegységekben használatos gépeket vagy gépcsoportokat ismerhetünk meg. Illetve találunk olyan cikkeket is, amelyek értékes tippeket és trükköket tartalmaznak ahhoz, hogy könnyedén és hatékonyan szereljük föl például leendő pékségünk konyháját.

Én többek között olvastam egy remek cikket, ami bemutatta, hogy milyen gépeik vannak a franciáknak, amik segítettek abban, hogy konyhakultúrájuk meghódítsa az egész világot. De emellett olvashatunk arról is, hogy miért olyan nagyszerűek az SPM jégkásagépei. Vagy arról is, hogy melyik márkát érdemes választani akkor, ha éppen a megfelelő vákuumcsomagoló gépet keressük.

Az, aki inkább termékekkel ismerkedne, olvashat arról, hogyan használható ki a hely maximálisan, de úgy, hogy a vendéglátóhelyiség mégis kellemes maradjon, az Orion vitrinjeinek segítségével. Megtudhatja, hogy az rdealer szerint melyik süteményes vitrin nevezhető a termékkategória zászlóshajójának. Vagy információkat gyűjthet ahhoz, hogy hogyan érdemes nekilátni a számunkra (és a vendáglátóegységünk számára) leginkább megfelelő pizzakemencét.

Ha pedig inkább tippekre, hasznos tanácsokra lenne szükségünk, olvashatunk például arról is, hogyan érdemes kiválasztani egy ipari mosogatógépet.

Vendéglátóipari egységet nyitsz? A gépekkel kapcsolatban érdemes az rdealert keresni!

Összegezve tehát, az rdealer.hu egy nagyszerű weboldal, amit mindenképpen érdemes felkeresni akkor, ha egy vendéglátóipari egység megnyitásának valamilyen fázisában tartunk. A weboldal ugyanis segít az első lépésekben is, amelyek csupán a tájékozódás lépései. De velünk maradhat egészen addig, hogy elkezdjük berendezni pékségünk, pizzériánk, sütiboltunk, cukrászdánk stb. konyháját. Ha dagasztógép kell, akkor irány a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldal, ha pedig egyéb gépek, akkor nézz körül a többi termék között.

A weboldal átlátható, rajta a tájékozódás könnyű. A termékek gyorsan és egyszerűen megtalálhatók, és jó szempontok szerint szűrhetők is. Ez, valamint az a tény, hogy működtetnek blogfelületet is, ahol nagyszerű színvonalú írások vannak szerintem egyértelműen meggyőz bárkit arról, hogy az rdealer valóban jó választás.

Egyelőre még nem tudom, pontosan milyen gépek és eszközök kellenek majd pontosan a jövőbeli pékségünkbe, de most már legalább azt tudom, hová fordulhatok, ha már kitaláltam. Most azt hiszem, folytatom a pékség megnyitásának előkészületeit azzal, hogy keresek egy jó webdesign terén járatos céget, akik elintézik a megfelelő online jelenétet, és utána járok a bebútorozás feladatainak is. De egyáltalán nem tartom kizártnak azt sem, hogy később még visszatérek egy kicsit az rdealer.hu blogjára is, csak úgy olvasgatni.