Design és autófelszerelés

Mivel a webdesign számomra nem csak egy munka, hanem hivatás, ezért nem tudok nem szakmai szemmel nézni egy adott weboldalra. Számomra ez nem csak egy érdekes játék, hanem tanulási folyamat is, hiszen minden ígéretes dologból és minden hibából egyaránt tanulhatok. Ezért is ajánlják sok helyen, hogy amíg tanulsz, és miután már kint vagy a szakmában, egyaránt figyelj arra, hogy felhasználóként milyen oldalak milyen érzéseket váltanak ki belőled és milyen tapasztalatokat szerzel a böngészés során. Sajnos nagyon sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy amíg asztali gépről nagyon jól működik egy weboldal, addig a telefonon való böngészés során néhány probléma kiütközik a használatával kapcsolatban. Például ilyen az, ha a menüpontok elcsúsznak és nem nyithatók le megfelelően, vagy a képeket és akár a teljes sávot nem tudjuk megfelelően megtekinteni. Szeretnék figyelni arra a jövőben is, hogy lehetőleg mindig fejlődjek és a lehető legjobb munkákat adjam ki a kezeim közül – legalábbis egyre jobb és jobb munkákat.

Nemrég az egyik kedves ismerősömmel az autókról beszélgettünk, és azt mondta, hogy tud egy olyan weboldalt, ami autófelszerelések forgalmazásával foglalkozik. Mindez azért is nagyon jó, hogy online formában valósul meg, mert elég nagy a kínálatuk és így kényelmesen meg lehet tekinteni mindent ráérősen, online. De mit is takarnak ezek az autófelszerelések pontosan? Van náluk például gumiszőnyeg autóba, különböző kialakítású kerékpártartók és tetőboxok, az alapvető biztonságot szolgáló és az utazást megkönnyítő kiegészítők, de olyan elengedhetetlen eszközök is, mint a légterelő vagy a hólánc. Amikor legutoljára a weboldalra látogattam, a kosaramba egy gumiszőnyeg autóba, valamint ablaktörlő lapát került. Itt is igaz természetesen, hogy szakmai szemmel is tekintek az adott weboldalra, és elmondható, hogy nagyon könnyű a használata és kifejezetten felhasználóbarát a kialakítása. Még ha valamit nem is találtam meg elsőre, a kereső segített abban, hogy el tudjak igazodni a kategóriák között. Aki nem szeretné a keresőt használni, az a különböző szűrési feltételek között tud válogatni. Tudunk szűrni pl. az árra, itt egy intervallumot tudunk megadni, amin belül a termékeket keressük, ezen felül kategóriát és márkát is ki tudunk választani. Ha mindez nem elég, akkor a termék anyagát is meg tudjuk adni, mint szűrési feltétel. Ha pedig amire szükséged van, az egy gumiszőnyeg autóba, vagy akár nem vásárolnál, hanem bérelnél, az sem probléma. Tetőboxokat ugyanis minden további nélkül bérelhetsz minimum négy napos időre, mindezt pedig igazán pénztárcabarát áron. Lehet, hogy nem tudtál róla, de az autófelszerelések.hu oldal rendelkezik a legnagyobb űrtartalmú, hazai, bérelhető tetőboxszal! Menőn hangzik, ugye? Szerintem egyértelmű, hogy az is! Ha mást nem, legalább ezt sasold meg az oldalon, ugyanis, ha például messzebb mennél az autóval, de utána kirándulnál, vagy csak nagy a család és kell a hely a tároláshoz, akkor nagyszerű lehetőségeket kínál az autófelszerelések.hu felhozatala.

gumiszőnyeg autóba

De akár ajándékba való termékeket is találhatsz itt, szóval tényleg érdemes szétnézni náluk! Én nagyon örülök, hogy nem csak a weboldalukat tudtam megvizslatni szakmai szemmel, hanem vásároltam is náluk, abszolút nem bántam meg a döntésem! Mindenféle komplikációtól mentes volt az egész folyamat, szóval csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni!