Designos oldal és thermoláda? Nem probléma!

Eddig az idei nyár is kifejezetten élményekben gazdagnak ígérkezik. Szerettem volna, ha van egy külföldi kirándulásunk is, de az valószínű nem fog összejönni. Viszont jellemző a mi családunkra, hogy a legtöbb szülinap ezekben a hónapokban van – és persze igyekszünk minél inkább használni a meleg nyári estéket egy-egy közös programra, ünneplésre és kirándulásra. Ha valaha is gyereket vállalok, szeretném, ha ő is nyáron születne majd, mert szerintem semmi nem hasonlítható ahhoz, amikor medencézünk, sütögetünk, egy-egy fröccs vagy sör mellett üldögélünk kinn a teraszon, és emellett még valakinek a születését is ünnepeljük. Mivel idén kerek évfordulót ünneplek jómagam is, ezért összecsődítettem a család apraja-nagyját, illetve a barátaimat is, és egy fergeteges kerti partit tartok majd. A barátommal már nagyon izgulunk azon, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön, ugyanis még sosem láttunk vendégül ennyi embert, de már nagyon régóta terveztük. Ráadásul idén mind a ketten fontos tanulmányi és szakmai eredményeket tudhatunk magunkénak, így többszörösen van ok az ünneplésre. Ráadásul a diplomaszerzés mellett végre elvégeztem a webdesigner képzést is, bár nem mondom, hogy nem volt nehéz párhuzamosan vinni ennyi dolgot, de úgy érzem, hogy megérte. Már van is egy projekt, amibe be tudtam csatlakozni az egyik ismerősömnek köszönhetően, szóval nagyon boldog vagyok, hogy több lábon tudok állni. Bárcsak az események megszervezése is olyan könnyen menne, mint összerakni egy weboldalt (bár ez utóbbi sem mindig igaz)… Mindenesetre várom már, hogy új szakmai kihívások elé nézzek – a munkát pedig szerencsére az udvaron, a medence mellől is el tudom végezni!

Hallottatok már a Hunnia Kristály weboldaláról? Nem sokkal ezelőttig én sem, ugyanakkor nagyon érdekesnek találtam szakmai szemmel is megvizsgálni, közben pedig felfedezni a kínálatukat. A Hunnia Kristálynál ráadásul pont megtaláltam, amit kerestem: egy ideje már thermoláda vadászásával töltöttem az időmet, úgyhogy örültem, amikor láttam, hogy náluk a thermoládán felül még egy csomó érdekes dolog van. A cég ugyanis vendéglátóegységek eszköztárának a biztosításával, azaz az eszközök értékesítésével foglalkozik, és itt tényleg mindenféle étkezéssel vagy italozással kapcsolatos egységre kell gondolni. Nem maradnak ki a sorból a menzák, a menő éttermek, a kisbüfék, italozók és a fine dining vendéglátóhelyek sem. Ez igen, mi?! Szerintem nagyon durva és menő, hogy ennyi különböző profilú helyet lefednek a készletükkel! A weboldal maga egyébként meg kell hogy mondjam, esztétikailag lehetne kicsit meggyőzőbb, modernebb, de szakmailag abszolút ott van. Kifejezetten felhasználóbarát, könnyen kezelhető weboldalról beszélünk, aminek lényege, hogy ezt a töméntelen mennyiségű árucikket a lehető legegyszerűbben mutassa be és tárja elénk. Mivel korábban még nem is vizslattam hasonló felszereléseket, kiegészítőket sem személyesen, sem online, ezért izgatottan vetettem bele magamat a kínálatba, valósággal megbabonázott ez a sok különleges kütyü. No nem a befőttesüvegekre vagy az evőeszközökre gondolok… Hanem például a különböző degusztációs kanalakra, a design szempontból is nagyon izgalmas, egyedi tányérokra, vagy a svédasztalos vendéglátást elősegítő polcokra, rendszerekre.

Az 1994-ben indított vállalkozás tehát igencsak lenyűgöző készletekkel rendelkezik, és akkor még a fast food és a szállítással kapcsolatos eszköztáráról még nem is beszéltem. Eljátszottam kicsit a gondolattal, hogy milyen lehet mondjuk innen beszerezni egy csomó eszközt, és elindítani egy vendéglátással kapcsolatos vállalkozást. Mondjuk eldönti az ember, hogy szeretne egy bisztrót nyitni. Persze elengedhetetlen az üzleti terv megírása, az anyagiakkal való számolás, a megfelelő lokáció és a legjobb staff megtalálása, de gondoljunk csak bele, hogy milyen jó lehet összeválogatni az eszközöket… A bisztró stílusa ugyanis nem csak az enteriőrben és az ételek jellegén mutatkozik meg, hanem minden apró részletben, így a kiegészítők, dekorelemek és az étkezéshez használatos készletesek alapos megválasztása is roppant fontos része mindannak, hogy a részek egy nagyon lenyűgöző egésszé álljanak össze. Én pedig biztos vagyok benne, hogy a Hunnia Kristály termékeivel nem lehet rosszul dönteni – lehet, hogy most első hallásra vagy épp neked nem olyan izgalmas például egy thermoláda, de nézd csak meg a többi terméket! Gyönyörű poharak is a rendelkezésre állnak, ráadásul számos olyan eszköz van, ami kifejezetten egy koktél bárnál lehet használatos! Azért az ilyenen is jó elgondolkozni… Csak mixeled a finomabbnál finomabb koktélokat a tuti eszközeiddel, miközben az emberek jól érzik magukat…

thermoláda

A Gy. I. K. felületén a legsűrűbben előforduló kérdésekre kaphatsz választ, én is innen derítettem ki például, hogy magánszemélyként is abszolút tudok náluk vásárolni, nem csak cégként, szóval a kinézett thermoláda jött velem, azaz sikerült megrendelnem az online áruházból. De érdemes megnézni a szállítással kapcsolatos menüpontot is, illetve profik számára izgalmas lehet a márkák felhozatala az oldalon belül, amit például a site legalján is megtalálsz, ha odagörgetsz! Tehát nem csak jó ízléssel rendelkező, jövőbeli vagy jelenlegi vendéglátóhely tulajdonosok, hanem lelkes érdeklődők is találhatnak sok érdekességet az oldalon, csak biztatni tudok mindenkit, hogy lesse meg ezt a lenyűgöző kínálatot! Engem teljes mértékben sikerült levenniük a lábamról, a koktél báros dolgok azóta sem hagynak nyugodni… Lehet, betárazok itthonra ezt-azt. Ha te is szeretnél izgalmas, étel-itallal kapcsolatos eszközöket felfedezni vagy beszerezni, akkor hajrá, itt az ideje, hogy végre te is megismerd a Hunnia Kristály által nyújtott exkluzív szolgáltatást, ajánlatokat és minőséget!