Ha jó minőségű olajat szeretnék, csak az olajwebshop.hu-ról rendelek

Szerintem mindig nagyon fontos a webdesign, ha egy weboldalról van szó. Hiszen ez az első dolog, amit a potenciális vevők meglátnak, amikor az oldalra látogatnak, és sokszor döntenek úgy, hogy inkább nem is vásárolnak az adott webshopból, ha például amatőr kinézete van. Az ember nem is gondolná, mennyi bevételtől tud így elesni. Ezt azért tudom ilyen biztosra mondani, mert én is a saját bőrömön tapasztaltam, ugyanis van egy kisvállalkozásom. Az biztos, hogy az olajwebshop.hu esetében ilyen probléma nincs. Már nagyon régóta tőlük rendelem meg az olajat az autómba, és az első dolog, ami megfogott bennük, az az volt, hogy milyen szép a weboldaluk. Persze pont az előbb említett tapasztalataim miatt nem vagyok ítélkező senkivel szemben, nekem is sokat dobott az összképen az igényes honlap. Emellett persze a szolgáltatásaikkal is meg vagyok mindig elégedve.

Az olajwebshop.hu olajokra specializálódott, amit mutat az is, hogy már több mint 60 márka bízza rájuk a termékeik szakszerű értékesítését. A weboldalukon olvasható az is, hogy garantálják, hogy hivatalos forgalmazótól szerzik be a termékeiket, valamint az is nagy előnyük nekik szerintem, hogy 30 napig elégedettségi garanciát vállalnak. Ez azt jelenti, hogy egy hónapig indoklás nélkül vissza lehet küldeni a megvásárolt terméket, és ők vissza is veszik azt a vételár megfizetése mellett. Ez nekem is nagy megkönnyebbülés volt, mert tudtam, hogy ha mégsem jön be a választott olaj, akkor még visszakaphatom a pénzem. Továbbá az olajwebshop.hu oldalán lehet olvasni azt is, hogy elérhetőek, a rendelkezésünkre állnak, ha bármi kérdésünk lenne. Szívesen magyaráznak mindenféle szakzsargon nélkül. Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon nem szeretem, amikor direkt olyan szavakat használnak emberek a velem való beszélgetés során, amit nem értek. Ez is mutatja, hogy az ügyfélszolgálat mennyire vásárlóbarát.

Nekem 5w30 vagy 5w40 olaj kell a Ford márkájú autómba, de ebben szerencsére segítségemre van az olajkeresés szabványok szerint fül. Ez egy nagyon hasznos oldal, ami az embernek abban van segítségére, hogy minél hamarabb megtalálja a számára megfelelő olajat. A vásárlással se volt soha gond, mert amellett, hogy vannak üzleteik, lehet kiszállítással is kérni a termékeket, ha az valakinek kényelmesebb. Én is így vásároltam, mert ugyan volt a közelemben egy boltjuk, de nagyon nehéz lett volna megszervezni az odajutást, így nem érte volna meg összességében. Inkább fizetek egy kicsit többet a kényelemért. Tényleg nem sokkal kellett többet fizetnem, mert a kiszállítási díjak 15.000 Ft alatti rendelés esetén 1990 Ft – ba kerülnek, 15.000 é 30.000 Ft közötti rendelés esetében 990 Ft, 30.000 – nál nagyobb összegű rendelés esetén pedig a kiszállítás ingyenes. Még ha kis értékben is rendelünk, szerintem a kiszállítási költség akkor sem vészes.

Sokat segített az olajwebshop.hu azzal kapcsolatban, hogy olajból 5w30 vagy 5w40-et válasszak, mert nem tudtam, hogy melyik lenne jobb az autómba. Igazából azt biztosan elmondhatom, hogy rossz minőségű olaj náluk nincs, úgyhogy nagyon nem lehet mellényúlni. Persze szükséges, hogy az ember ismerje a saját autóját, de a dolog az oljawebshop.hu-n aztán nem fog múlni. Mindent összevetve eddig én mindig meg voltam elégedve az említett céggel, eddig csak jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. Mindenkinek szívesen tudom őket ajánlani, aki olajat keres az autójába. Én azóta már törzsvásárló vagyok.