Hogyan találtam rá a tökéletes születésnapi ajándékra, azaz egy egyedi pólóra

Mint azt a legtöbben tudjátok webdesign-nal foglalkozom most már jó pár éve, aminek köszönhetően hobbiból szoktam is weblapokat nézegetni kizárólag a design szempontjából. Szeptember óta tartok is egy online webszerkesztésről szóló tanfolyamot, melynek keretein belül meg is szoktam kérni a hallgatókat, hogy hozzanak olyan oldalakat, amiknek szerintük jó a designja.

Most kifejezetten az volt a kérésem, hogy olyan weblapokat hozzanak, amelyeken ruhaneműket árusítanak saját fotókkal, így hozta valaki a Lolmarkt honlapját, vagyis a https://lolmarkt.hu/-t. A Lolmarkt egy már 10 éve működő cég, akik rengeteg féle egyedi mintás és feliratos pólót gyártanak.

Amikor kicsit körbenéztem, mégis miről van szó, rögtön eszembe jutott, hogy itt az ideális ajándék a barátomnak, aki most fogja épp betölteni a 30. életévét, és akinek amúgy sem volt ötletem, mit adjak.

Úgyhogy este körbe is néztem a https://lolmarkt.hu/ linken, és rögtön feltűnt, hogy szakmai szemmel is valóban milyen letisztult de jól működő a honlapjuk. A fő oldalon rögtön ott vannak a kategóriák, amik közül válogatni lehet, vannak például szülinapos pólók, legény- és leánybúcsús pólók, páros pólók, mamás vagy éppen filmes pólók is. A választékra tehát nem lehet panasz.

A szülinapos pólók között találtam is egy olyat, ami kifejezetten 30. születésnapra való. Itt le volt írva a szám, a szín, a méret és volt egy rubrika is arra, hogy cseregaranciát kérek-e a termékre. De ezen kívül fel volt tüntetve az elérhetőség , a várható szállítás, de a cikkszám is. Szerencsére több színben is lehetett kapni a pólót, úgyhogy volt miből válogatni.

Külön tetszik a Lolmarkt-nál, hogy véleményeket is lehet írni az adott termékről, amit én is elolvastam mielőtt kosárba tettem volna a pólót, mivel nekem a legtöbbet a konkrét vásárlói tapasztalatok számítanak.

Ezek után viszont bevallom, a filmes pólókhoz tévedtem, mivel magam is nagy filmrajongó volnék. Klasszikus filmek, blockbusterek, horrorfilmek, sorozatok és gyakorlatilag mindenféle más is volt a kínálatban, így valóságos ámulattal néztem végig a rengeteg ruhanemű listáját. A Keresztapa feliratú póló nagyon megtetszett, úgyhogy azt két féle színben is muszáj volt a kosaramba raknom. Könnyedén tudtam bankkártyával fizetni, és házhozszállítást kértem, hiszen így a legkényelmesebb – gondoltam.

Meg is rendeltem tehát a pólókat a https://lolmarkt.hu/ oldalon, ahol azt ígérték, hogy 1-2 munkanapon belül megérkeznek a ruhák. Így is lett, már másnap kihozták a pólókat, amik valóban nagyon jó minőségűek voltak. A Lolmarkt termékein nagyon szépek a minták, az anyag nagyon puha, és a méret is teljesen jól lett belőve a honlapon.

Egyébként a Lolmarkt üzleteibe is el lehet menni, ha nem akarunk a futárra várni, már ugyanis az ország 13 pontján is találkozhatunk velük, többek közt Eger, Miskolc, Dunakeszi, Budaörs vagy Nyíregyháza városaiban. Legközelebb lehet hogy kíváncsiságból elmegyek inkább személyesen, és akkor megnézem az üzletet is.

Persze odaadtam végül a barátomnak a pólót, aki nagyon örült neki, kérdezte is, hogy honnan van. Mondtam, hogy ez bizony egyedi, amit csak a https://lolmarkt.hu/-ról tud megrendelni. Persze rögtön el is mentette magának, hogy ő is tudjon másnak sajátos pólót adni ajándékba.

Így sikerült végül egy webszerkesztés kurzuson rátalálnom egy jó ajándékötletre, illetve a Lolmarkt nevű egyedi pólókat árusító vállalkozásra.