Még egy motoros oldalnak is nagyon fontos lehet a webdesign

Gyerekként még az internet korai időszakába születtem bele. Még be kellett tárcsáznunk és visszatekintve, nagyon viccesek voltak az akkori honlapok. Mégis, már akkor lenyűgözött ez az egész világ és a része akartam lenni. Sajnos azonban évekre mellékvágányra lett terelve ez az álom, mivel nem voltam annyira jó számítástechnikából. Mostanában azonban szabadidőmben egyre többször próbálgatok honlapokat tervezni és nagyon jól szórakozom velük.

Mellette pedig az eredeti hobbimon segített sokat a MotorTire nevű webáruház. Már a nevéből is hatalmas eséllyel ki tudjátok találni, hogy mivel foglalkoznak. Bizony, be tudunk szerezni szinte mindenféle gumit, amire szükségünk lehet a kényelmes és gondtalan motorozáshoz.

Korábban azért említettem a webdesign témát, mert egyszerűen muszáj volt felhoznom a MotorTire oldalának kapcsán. Nagyon profin van kialakítva az egész design, nem lehet egy rossz szót se szólni rá. Látszik rajtuk, hogy a hozzáállásuk modern és egyáltalán nem azokat az elavult megoldásokat használják, amik a régi internetet jellemezték.

A szép kinézet mellett azonban olyan termékekkel is rendelkeznek, amelyek bármelyik rendes motoros boltban megállnák a helyüket. Annyi csupán a különbség, hogy itt könnyedén meg fogunk találni mindent és még az árak is jobbak. Számomra a MotorTire oldala egy új világot nyitott meg a motorozáson belül és azóta sokkal kényelmesebben el tudom rendezni a gumi rendeléseimet.