Webdesign is lehet a szolgáltatás minőségének mutatója

Biztosan sokan futottunk már bele olyan weboldalakba vagy webshopokba, amire ránéztünk, és elment a kedvünk attól, hogy jobban beleolvassunk vagy vásároljunk onnan. Rám ez hatványozottan igaz, mint egy olyan ember, aki webdesign-nal foglalkozik. Szerintem a nulladik lépés az ügyfelek megszerzésében az, hogy az embernek legyen egy prezentálható weboldala, az mindennek az alapja. Ha ez nincs meg, akkor sok potenciális vásárlótól eshetünk el. Amikor egyszer elromlott a gázbojlerem, és szakembert kerestem, jobb ötlet híján beírtam a keresőbe, hogy gázszerelő buda. Az első oldal, amire rátaláltam, az a vizgazfutesszerelo24.hu oldala volt. Webtervező szemmel már rögtön láttam, hogy egy igényes cégről lehet szó, mert a weblapjuk sokat elmond a szolgáltatókról. Ha abba hajlandóak energiát fektetni, akkor valószínűleg a szolgáltatásuk is magas színvonalú. Ez a gondolatom később megerősítést is nyert, amikor olvastam, hogy a cég több mint 30 éve van a pályán. Ez szerintem nem kis teljesítmény.

Olvastam, hogy ha a gázkészülékünk elromlik, mindenképpen szakemberre kell bízni a megjavítását, mert ez nem játék. Még jó, hogy elvetettem az eredeti ötletem, hogy mielőtt szerelőt hívok, vetek egy pillantást én is bojlerre, mert konyítok valamit ezekhez a dolgokhoz. Vagyis hát csak ezt gondoltam, nyilván a gázszerelés nem az a terület, ahol bármit is kellene kontárkodni. Még jó, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu szolgáltatására bármikor számíthat az ember, mert ha vészhelyzet van, akkor Budapesten és Pest megyén belül akár egy órán belül is ki tudnak menni a helyszínre. Örültem neki, hogy találtam gázszerelőt budán, hozzám is bármikor ki tudnak jönni ezek szerint. 24 órás ügyeleti szolgáltatásuk is van, ami azt jelenti, hogy akár ha éjszaka van otthon nagy gond, akkor is lehet őket hívni, hogy a szakértelmükre van szükség.

A gázbojler egy gázkészüléknek minősül, ez pontosabban azt jelenti, hogy ezek az eszközök a földgáz elégetésével hasznos hőt hoznak létre. Ezeket a készülékeket kétféle célra lehet használni: vízmelegítésre és a levegő melegítésére. A gázkészülékek sajátossága, hogy hosszú az üzemidejük, mivel elég egyszerű a működésük. Viszont pont hátrány lehet ez a hosszú üzemidő, mert ez idő alatt, ha nem tartjuk megfelelően karban mondjuk a bojlerünket, akkor folyamatosan rongálódik a dolog. Hazánkban gyakran előfordul, hogy egy gázkészülék akár már 40 éve használatban van, ebben az esetben, ha meghibásodik, akkor a fő kérdés, hogy lehet – e még egyáltalán hozzá kapni alkatrészt vagy sem. Ilyen hosszú idejű használat alatt az alkatrészek folyamatosan kopnak, használódnak el, ez ellen viszont csak nagyon korlátozott mértékben lehet védekezni. A legegyszerűbb az, ha szerelővel folyamatosan ellenőriztetjük az állapotát.

Ha megtörtént a baj, akkor sem kell kétségbe esni, mert nincs más dolgunk, mint felhívni a vizgazfutesszerelo24.hu oldalán található telefonszámot, és szakember segítségét kérni. Ha esetleg valami miatt nem tudunk telefonálni, van olyan funkció is, hogy visszahívás kérése. Én bevallom töredelmesen, ezt az utóbbit választottam, mert mikor a vizgazfutesszerelo24.hu oldalát böngésztem, épp egy online konzultációm volt egy partnerrel, ami nagyon hosszúra nyúlt, és rettenő unalmas volt. Így csak rányomtam a visszahívás kérésére, és vártam, hogy kicsit később hívjanak. Bíztam benne, hogy addigra a meetingnek is vége lesz. Így is történt, visszahívtak, és szóltak, hogy egy órán belül érkezik a gázszerelő Budára. Nagyon meg voltam elégedve a cég munkájával, biztos őket fogom hívni, ha esetleg hasonló gondom lesz a jövőben.