Webdesignerként nálam nem sok weboldal megy át a rostán, de a gazdabolt.hu-nak sikerült

Kiskorom óta mindig nagyon érdekelt a rajzolás, és minden más, ami grafikai dolog. Emlékszem, mindig nagyon megnéztem például a hirdetőtáblákat is, hogy lettek megtervezve, milyen a design stb. Kielemeztem, hogy mik a hibáik, és hogyan érhetnék el jobban a céljukat. Azt hiszem, ezek után nem meglepetés, hogy grafikusnak tanultam az egyetemen, és webdesign területen kezdtem el később dolgozni. Nagyon szeretem a munkámat, szinte már-már hobbi nekem, így egyáltalán nem megerőltető minden nap bemenni az irodába, mint a legtöbb embernek. Valószínű szakmai ártalom, de amikor vásárolok egy oldalról, akkor mindig jól szemügyre veszem a weboldaluk designját, és ha átmegy a rostán, akkor veszem igénybe a szolgáltatásaikat. Sokaknak ez túlzásnak tűnhet, de én tudom, hogy a weboldal minősége sokat elárul a cégről. Amikor a kertemhez rendeltem dolgokat, és a yara műtrágya árlista után nyomoztam, akkor bukkantam rá a gazdabolt.hu–ra, aminek rögtön meggyőzött az oldala. Nagyon sok hasznos funkciót fedeztem fel, és felhasználóbarát is az egész.

Például, amikor a műtrágyák között kutattam, az oldal bal részén láttam, hogy be lehet állítani, hogy milyen fajta műtrágyát keresünk. Ez alatt lehet a találatokat még inkább szűkíteni gyártókra, ha arra lenne szükségünk. De lehet a találatokat szűrni még elérhetőségre, márkára és értékesítési alapegységre is. Szerintem így aztán mindenki meg tudja találni a neki megfelelő terméket. Ha legörgetünk az oldal aljára, még azt is elolvashatjuk, hogy melyik műtrágya mire való, és pontosan hogy kell használni.

Szerintem jó funkció, hogy lehet regisztrálni a weboldalra, így a vásárláskor olyan előnyökhöz juthatunk, amikhez regisztráció nélkül nem tudnánk. Ilyen például az ingyenes szaktanácsadás, a folyamatosan megújuló akciós terméklista, a rendelések nyomon követése, a kívánságlista, és még a gazdapont gyűjtő rendszerbe is bekerülhetünk. Nagyon tetszett, hogy van ezen az oldalon ilyen pontgyűjtés, mert az azt jelenti, hogy haladnak a korral, és igyekeznek a vevő kedvére tenni. Ez előbbit jelzi azt is, hogy a gazdabolt.hu fent van a közösségi média oldalakon, mint a Facebook, Twitter, Instagram és a Youtube. Mikor láttam, hogy van Youtube csatornájuk, mindenképp el akartam oda látogatni. Itt rövid videókat találtam minden témával kapcsolatban, ami a kertészkedés témaköréhez tartozik. Ezek a videók megtalálhatóak a weboldalon is a Gazdabolt TV lapon.

Miután kiműveltem magam a gazdabolt.hu funkcióiból, gondoltam, olvasgatok kicsit a Hogyan vásároljak? lapon, hátha van valami, amire érdemes odafigyelni a vásárlások alkalmával. Itt tudtam meg, hogy ha növényvédő szert szeretnénk vásárolni, azt csak a kellő óvintézkedések betartása mellett lehet megtenni. Vagyis csak a jogosultak vásárolhatják meg ezeket a szereket, csak a megfelelő bizonylattal, és ami a legfontosabb, csak személyesen lehet megvenni. Ezzel lehet elkerülni az esetleges visszaéléseket, hogy nehogy rossz kézbe kerüljenek ezek a veszélyes anyagok. Le van írva az is, hogy lehet használni a gyors keresőt, valamint a szűrőt.

A látottak alapján engem meggyőzött a gazdabolt.hu, így nem volt kérdés, hogy innen fogok-e vásárolni a kertemhez dolgokat. Ugyan yara műtrágya árlistára pontosan nem bukkantam, de egy annál jobb weboldalra igen, aminek később is nagy hasznát fogom venni. Ráadásul a weboldaluk designja is engem teljesen meggyőzött, ami szintén nagy szó, lévén én is szakmabeli vagyok. Biztos nem ez volt az utolsó vásárlásom erről a weboldalról.

yara műtrágya árlista